Witam,
Proszę o pomoc przy wyborze dysku ssd do Della E6410 dysk o pojemności 128 gb. Co polecacie? I gdzie można kupić za rozsądne pieniądze
Pytanie drugie, w Dellu mam baterię o napięciu 16.4 V a we wszystkich sklepach jakie znalazłem są tylko baterie o napięcziu 11.1 V. Czy wymiana na te 11.1V wchodzi w grę czy trzeba szukać baterii o tym samym napięciu
Z góry dziękuje za pomoc
Pomoc przy wyborze dysku ssd do E6410 + problem z baterią
-
fa
-
pi
- Dellmania UltraUser
- Kontaktowanie:
Re: Pomoc przy wyborze dysku ssd do E6410 + problem z baterią
Nowy dysk o tak małej pojemności w ogóle nie opłaca się kupować. Używany, tak i są aukcje przykładowo dyski Sandisk, Goodram . Trzeba tylko zażądać od właściciela raport SMART z dysku.
Co do baterii. To jeśli sprzedawca ci zagwarantuje bezproblemowe działanie i pokrycie kosztów na wypadek uszkodzenia sprzętu...ale ja bym nie ryzykował licząc na taką wiarygodność.
10.8V / 11.1V są odpowiednim napięciem baterii dla tego laptopa.
Co do baterii. To jeśli sprzedawca ci zagwarantuje bezproblemowe działanie i pokrycie kosztów na wypadek uszkodzenia sprzętu...ale ja bym nie ryzykował licząc na taką wiarygodność.
10.8V / 11.1V są odpowiednim napięciem baterii dla tego laptopa.
Upgrade i konserwacja laptopów. Modemy wwan.
Optymalizacja systemów w obrębie OS bez zbędnego zaśmiecania dodatkowymi aplikacjami. Zgadywanie upss tz diagnostyka drobnych usterek.
Nie pracuje dla Dell.
Optymalizacja systemów w obrębie OS bez zbędnego zaśmiecania dodatkowymi aplikacjami. Zgadywanie upss tz diagnostyka drobnych usterek.
Nie pracuje dla Dell.
Wróć do „Laptopy Dell Latitude”