Dzień dobry Pany
Mam problem z zablokowaną klawiaturą. Wiem że podobny problem już tu był rozwiązywany, jednak mój jest troche inny. Robiłem przywracanie systemu, komp sie wyłączył, później włączył i gdy pojawiło sie okienko do wpisania hasła, okazało sie że nie moge pisać, zaświeciła sie też kontrolka z dziewiątką w kłódce, ten sam symbol znalazłęm na klawiszu F4, próbowałem go wciskać z shiftem z Fn, no ale nie pomogło, kontrolka sie nadal świeci a ja jestem w du*ie bladej. POMOCY!!!
Ps. klawiatura działa w biosie i przy pojawieniu sie okienka do wpisania hasła też "troche" działa bo moge np. rozjaśniać i ściemniać monitor.
Zablokowana klawiatura
-
pi
- Dellmania UltraUser
- Kontaktowanie:
Re: Zablokowana klawiatura
Od samego przywracania klawiatura się nie blokuje. Trzeba wykluczyć fizyczne uszkodzenie (np zalanie). Można podpiąć zewnętrzną klawiaturę. Jeśli to komputer stacjonarny to są inne porty gdzie można ją podpiąć.
Upgrade i konserwacja laptopów. Modemy wwan.
Optymalizacja systemów w obrębie OS bez zbędnego zaśmiecania dodatkowymi aplikacjami. Zgadywanie upss tz diagnostyka drobnych usterek.
Nie pracuje dla Dell.
Optymalizacja systemów w obrębie OS bez zbędnego zaśmiecania dodatkowymi aplikacjami. Zgadywanie upss tz diagnostyka drobnych usterek.
Nie pracuje dla Dell.
Wróć do „Laptopy Dell Latitude”