Dysk SSD razem z HDD Dell Inspiron 15 5577
-
gr
Dysk SSD razem z HDD Dell Inspiron 15 5577
Witam wszystkich forumowiczów, gdyż jest to pierwszy mój post na tym forum. Mam laptopa Dell Inspiron 15 5577 z dyskiem SSD 256 GB, jest też miejsce na dodatkowy HDD. Jeżeli zamotuję sobie tego HDD, to będzie można na nim np. instalować programy, gry i używać wraz z systemowym SSD bez żadnych problemów czy HDD będzie w tym przypadku raczej jako dodatkowy dysk, tak jak np. zewnętrzny?
-
pi
- Dellmania UltraUser
- Kontaktowanie:
Re: Dysk SSD razem z HDD Dell Inspiron 15 5577
Tak, można.
Upgrade i konserwacja laptopów. Modemy wwan.
Optymalizacja systemów w obrębie OS bez zbędnego zaśmiecania dodatkowymi aplikacjami. Zgadywanie upss tz diagnostyka drobnych usterek.
Nie pracuje dla Dell.
Optymalizacja systemów w obrębie OS bez zbędnego zaśmiecania dodatkowymi aplikacjami. Zgadywanie upss tz diagnostyka drobnych usterek.
Nie pracuje dla Dell.
-
gr
-
pi
- Dellmania UltraUser
- Kontaktowanie:
Miałem takie rozwiązanie i największą niedogodnością, było kopiowanie dużej ilości plików(z jednego dysku na drugi) oraz szum HDD. Normalna też, będzie kwestia wolniejszego odczytu, jeśli chodzi o gry, zainstalowane na HDD.
Ale dysk taki, nie będzie obciążony systemem, więc będzie działał żwawiej.
Ale dysk taki, nie będzie obciążony systemem, więc będzie działał żwawiej.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2018, 16:44 przez piotr_solek, łącznie zmieniany 1 raz.
Upgrade i konserwacja laptopów. Modemy wwan.
Nie pracuje dla Dell.
Nie pracuje dla Dell.
-
gr
Dzięki za odpowiedź, no właśnie...przywykłem już do ciszy SDD i kiedy używam innego laptopa z HDD, to od razu rzuca się to "w ucho". No ale cóż, coś za coś.
Wróć do „Laptopy Dell Inspiron”