Do gry to tylko PS3!
-
Ma
Do gry to tylko PS3!
Kto kupuje komputery do gier ?
Wg mnie to totalnie bez sensu. Co chwile trzeba wymieniać dyski, grafiki, ramy itd. Na konsoli jest wszystko - wszystko działa perfect ! Nie trzeba inwestować dodatkowej kasy w drogą rozbudowę. Jedyny minus to drogie gry. Ale od czego jest ceneo i inne porównywarki ? Żeby było taniej ! Pozdrawiam wszystkich posiadaczy PS3 !
Wg mnie to totalnie bez sensu. Co chwile trzeba wymieniać dyski, grafiki, ramy itd. Na konsoli jest wszystko - wszystko działa perfect ! Nie trzeba inwestować dodatkowej kasy w drogą rozbudowę. Jedyny minus to drogie gry. Ale od czego jest ceneo i inne porównywarki ? Żeby było taniej ! Pozdrawiam wszystkich posiadaczy PS3 !
-
Bo
Re: Do gry to tylko PS3!
A jedna masa ludzi gra na tych komputerach więc coś w tym jest ;P
Co do konsoli mam jakoś zraze do marki sony wybierając między ps a xbox wybrał bym xboxa chociaż nie potrafie uargumentować mojego wyboru ponieważ nie znam się na tym.
Jestem w 100% wychowany na Nintendo.
Gameboy i NES to moje "miłości" z dzieciństwa Nintendo idzie do przodu (nintendo wii) a ps stale wypuszcza ten sam rodzaj konsoli. W samego GB gram sobie do dzisiaj ^^
Narazie konsoli pożądnej stacjonarnej nie posiadam i puki co nie planuje. Moje wymagania w pełni zaspokaja komputer
Co do konsoli mam jakoś zraze do marki sony wybierając między ps a xbox wybrał bym xboxa chociaż nie potrafie uargumentować mojego wyboru ponieważ nie znam się na tym.
Jestem w 100% wychowany na Nintendo.
Gameboy i NES to moje "miłości" z dzieciństwa Nintendo idzie do przodu (nintendo wii) a ps stale wypuszcza ten sam rodzaj konsoli. W samego GB gram sobie do dzisiaj ^^
Narazie konsoli pożądnej stacjonarnej nie posiadam i puki co nie planuje. Moje wymagania w pełni zaspokaja komputer
- DELLMania
- Dellmania Admin
- Kontaktowanie:
Ludzie zawsze będą używali komputerów do gier. Osobiście mam kolegę który gra tylko na notebooku z uwagi na pracę: Marynarz. Ciężko by mu było zabierać w rejs PS3 lub stacjonarkę. Kupił XPS 1730 i może grać we wszystko co zechce. Sprzęt super wydajny. Na forum jest jego opis. Jedyny mankament to psucie się tego modelu. Już kilkakrotnie był u niego serwis (na szczęście ma gwarancję NBD - przyjazd serwisu w następnym dniu roboczym) gdyby nie to..... chociaż od jakiegoś czasu nie słyszałem żeby narzekał.
Kij zawsze ma dwa końce. Osobiście mam mocnego Dell Precision M4400... ale do grania również korzystam z PS3 Jakoś ciekawiej spotkać się z kolegami i pograć w Pesa itp... Na kompach również można po sieci.. ale mam z tym złe doświadczenia. Godziny instalowania sterowników, patchy itd i chwila grania
Kij zawsze ma dwa końce. Osobiście mam mocnego Dell Precision M4400... ale do grania również korzystam z PS3 Jakoś ciekawiej spotkać się z kolegami i pograć w Pesa itp... Na kompach również można po sieci.. ale mam z tym złe doświadczenia. Godziny instalowania sterowników, patchy itd i chwila grania
Nie wstyd nie wiedzieć, lecz wstyd nie pragnąć swojej wiedzy uzupełnić.
Obsługa informatyczna firm. IT Company
Obsługa informatyczna firm. IT Company
-
el
teraz ps3 to słabizna w porównaniu do istniejących dellów
czyszczenie elewacji i usuwanie graffiti
-
Gr
Bez przesady, ale niedługo wychodzi nowy xbox...
kalendarze trójdzielne to duże udogodnienie
-
Gr
Wszystko dobrze mówisz, ale komputery mają też inne zastosowania, nie tylko do gier. Owszem, nie każdego stać na ulepszanie Peceta, ale też nie każdy siedzi i tylko gra, bo tylko to można na konsoli, a na kompie można połączyć przyjemne z pożytecznym.
Czy przychodzi Ci do głowy obuwie damskie sklep internetowy?
-
Fe
Posiadam komputer "do gier" już od 6 lat. Co 1-1,5 roku za około 1000zł aktualizuję sprzęt do bieżących wymagań. Większość gier nie potrzebuje top-endowego sprzętu do działania na max detalach ,bo wypuszczanie gier w ten sposób to kiepski pomysł na biznes. Jak na ironię najgorzej zoptymalizowane są konwersje z konsol.
kamizelki taktyczne dla Twojego Della
-
Al
Grigorij pisze:Wszystko dobrze mówisz, ale komputery mają też inne zastosowania, nie tylko do gier. Owszem, nie każdego stać na ulepszanie Peceta, ale też nie każdy siedzi i tylko gra, bo tylko to można na konsoli, a na kompie można połączyć przyjemne z pożytecznym.
No niby tak, w zasadzie się zgodzę.
ehh... Praca inżynierska - "budowa domów z bali"
-
Sh
-
Bl
Ja natomiast na nowego xBoxa, bardziej mi odpowiada
solidne i trwałe okna pcv Katowice sprawdź!
-
Mi
Grigorij pisze:Wszystko dobrze mówisz, ale komputery mają też inne zastosowania, nie tylko do gier. Owszem, nie każdego stać na ulepszanie Peceta, ale też nie każdy siedzi i tylko gra, bo tylko to można na konsoli, a na kompie można połączyć przyjemne z pożytecznym.
Na konsoli to dla mnie nie to samo co gry na PC, w sensie że gorzej jednak.
bramki antykradzieżowe w komputerach dell
-
Ip
Mi tam sie dużo lepiej gra na kompie, op pierwsze moge sobie właczyć mumble, teamspeak albo inny komunikator, po drugie jest dużo więcej gier z opcją multiplayer. po 3 są gry jak LoL gdzie wogóle cie nie kosztuje nic granie.
Każdy z nas może cierpieć na zespół jelita drażliwego...
-
mo
Zgadzam się z przedmówcami. PS3 szybko się nudzi. Nie ma to jak komputer. A szczególnie DELL
mieszkania lublin
mieszkania lublin
-
ni
- Dellmania User
ludzie kupują inspirony 5110 i inne pochodne tego gówna a potem dzwonią na wsparcie techniczne, że im się "przegrzewa" albo nadmiernie "nagrzewa" hehe
-
pa
Zgadzam się w 100%. Laptopy nie nadają się do gier oraz ogólnie obciążających rzeczy no bo głównie ze względu na słabe chłodzenie...
Pozdrawiam, Mariusz K.
Klik: http://www.168.pl/reczniki-i-sciereczki-cat-174.html
Klik: http://www.168.pl/reczniki-i-sciereczki-cat-174.html
-
te
elisea pisze:teraz ps3 to słabizna w porównaniu do istniejących dellów
Fakt, ale i tak lepiej zainwestować w dobrego blaszaka , który będzie za pół ceny wypasionego lapka.
Najlepsze drzwi. Wrocław ma najlepsze sklepy z tego segmentu.
-
vi
Do gier to najlepszy jest stacjonarny komputer z dużym dyskiem i dobrą kartę graficzną.
-
eg
- Kontaktowanie:
Wróć do „Gry na laptopa - forum dla graczy”