Witam mam laptopa Dell Latitude D630 i brakuje na nim partycji recovery (miałem partycje recovery tylko windows 10 ją usuną) i czy ktoś ma recovery i by mógł mi dać link albo obraz iso tej patrycja.
PS: Może być win xp, win 7 acha i mam klucz do z napisem "Windows 7 Home Prem for Refrub PCs"
Partycja Recovery
-
pi
- Dellmania UltraUser
- Kontaktowanie:
Re: Partycja Recovery
Jest to życzenie niezgodne z założeniami licencyjnymi. Szukaj we własnym zakresie, lub skontaktuj się z "firmą", od której zakupiłeś laptopa. Takie posty są zazwyczaj usuwane.
ps żadne "recovery" nie jest potrzebne, tylko prosta instalacja systemu.
ps żadne "recovery" nie jest potrzebne, tylko prosta instalacja systemu.
Upgrade i konserwacja laptopów. Modemy wwan.
Optymalizacja systemów w obrębie OS bez zbędnego zaśmiecania dodatkowymi aplikacjami. Zgadywanie upss tz diagnostyka drobnych usterek.
Nie pracuje dla Dell.
Optymalizacja systemów w obrębie OS bez zbędnego zaśmiecania dodatkowymi aplikacjami. Zgadywanie upss tz diagnostyka drobnych usterek.
Nie pracuje dla Dell.
-
in
Ja nie kupiłem komputera tylko go dostałem a bym chciał mieć do niego instalke
-
pi
- Dellmania UltraUser
- Kontaktowanie:
Trzeba zakupić we własnym zakresie. Nie mona nikomu udostępnić kopii.
Upgrade i konserwacja laptopów. Modemy wwan.
Nie pracuje dla Dell.
Nie pracuje dla Dell.
Wróć do „Laptopy Dell Latitude”