Witam
Zrobiłem dysk USB Recovery przy użyciu oprogramowania Backup and Recovery Dell. Podczas startu laptopa uruchomiłem bootowanie z USB wybrałem opcję kompletnego restartu do ustawień fabrycznych i niestety podczas instalacji wyrzuca błąd od dysku próbuje go naprawić ale bez skutecznie i podczas tworzenia partycji systemowej przerywa instalację. Zainstalowany wcześniej windows nie działa i nie da się odzyskać systemu z USB. Jakieś sugestię co można zrobić żeby odzyskać system?
Recovery Win8
-
pi
- Dellmania UltraUser
- Kontaktowanie:
Re: Recovery Win8
Być może coś zostało zmienione w ustawieniach i dlatego program nie może skutecznie zainicjować przywrócenia fabrycznych ustawień. Pozostaje pobrać system ze strony microsoftu (o ile jeszcze się da) i zainstalować system w tradycyjny sposób.
Upgrade i konserwacja laptopów. Modemy wwan.
Optymalizacja systemów w obrębie OS bez zbędnego zaśmiecania dodatkowymi aplikacjami. Zgadywanie upss tz diagnostyka drobnych usterek.
Nie pracuje dla Dell.
Optymalizacja systemów w obrębie OS bez zbędnego zaśmiecania dodatkowymi aplikacjami. Zgadywanie upss tz diagnostyka drobnych usterek.
Nie pracuje dla Dell.
-
vi
Re: Recovery Win8
Jeżeli na laptopie był system Win8 zainstalowany przez Della, to istnieje możliwość pobrania go ze strony della po podaniu znacznika serwisowego laptopa na którym będzie instalowany system. Tutaj link - https://www.dell.com/support/home/pl/pl/pldhs1/drivers/osiso/recoverytool/WB64A.
Wróć do „Laptopy Dell i Windows 8/8.1”