Latitude E4310 wymiana klawiatury na podświetlaną
-
wo
Latitude E4310 wymiana klawiatury na podświetlaną
Witam mam Latitude E4310 z niepodświetlana klawiaturą. Klawiatura została ostatnio uszkodzona. Przy okazji jej wymiany chciałbym założyć wersje z podświetleniem. Z tego co patrzyłem złącza pasują. Teraz pytanie czy podświetlenie będzie działać? Czy ewentualnie oprócz montażu wymagana jest jakaś zmiana ustawień? Z góry wielkie dzięki za wszelką pomoc.
-
pi
- Dellmania UltraUser
- Kontaktowanie:
Re: Latitude E4310 wymiana klawiatury na podświetlaną
Nie, klawiatura zamruga radośnie zaraz po wciśnięciu przycisku zasilania.
Podswietlana klawiatura musi mieć dwie taśmy ,na co warto zwrócić uwagę przy zakupie. Ta szeroka może być również użyta z klawiatury bez podświetlenia. Nie wszyscy sprzedawcy ją dodają.. natomiast druga, wąska ,musi być w komplecie by zadziałało podświetlanie.
Podswietlana klawiatura musi mieć dwie taśmy ,na co warto zwrócić uwagę przy zakupie. Ta szeroka może być również użyta z klawiatury bez podświetlenia. Nie wszyscy sprzedawcy ją dodają.. natomiast druga, wąska ,musi być w komplecie by zadziałało podświetlanie.
Upgrade i konserwacja laptopów. Modemy wwan.
Optymalizacja systemów w obrębie OS bez zbędnego zaśmiecania dodatkowymi aplikacjami. Zgadywanie upss tz diagnostyka drobnych usterek.
Nie pracuje dla Dell.
Optymalizacja systemów w obrębie OS bez zbędnego zaśmiecania dodatkowymi aplikacjami. Zgadywanie upss tz diagnostyka drobnych usterek.
Nie pracuje dla Dell.
-
wo
Re: Latitude E4310 wymiana klawiatury na podświetlaną
Dell'ik trafił w moje ręce ma już nową klawiaturę. Podświetlenie działa bez problemu. Co da taśm to w e4310 nie ma typowych taśm jest connect'or tak jak widać to na zdjęciu poglądowym poniżej
Wróć do „Laptopy Dell Latitude”