Witam otóż taki problem chcę wykonać format systemu w tym celu ze strony dell pobrałem obraz odzyskania systemu i zgodnie z instrukcją zamieszczoną na stronie przygotowałem pamięć USB następnie nagrałem obraz odzyskania systemu na pamięć i sie zaczyna problem po wejściu w boot system zaznaczam odpalenie usb-1 - windows dvd ale nic sie nie dzieje włącza mi sie normalnie system ale pogrzebałem i udało się odpalić przygotowanie menu jednorazowego rozruchu wchodzę w opcję rozwiąż problem a następnie odzyskaj z dysku i tu utknąłem ponieważ pokazuje mi komunikat " odzyskanie z dysku : problem z odzyskaniem tego komputera" więc proszę o pomoc bo jestem w kropce
Edit:
Problem rozwiązany poradziłem sobie z nim samodzielnie
inspirion 7559 - problem z obrazem przywracania systemu
-
Ma
-
pi
- Dellmania UltraUser
- Kontaktowanie:
Re: inspirion 7559 - problem z obrazem przywracania systemu
Z tą instrukcją przygotowania to mogli się bardziej postarać. Osobiście używam dedykowanego programu do instalacji z plików np iso. Miło ze strony firmy, że udostępniają obraz do pobrania. Niestety nie dotyczy to starszych systemów.
Upgrade i konserwacja laptopów. Modemy wwan.
Optymalizacja systemów w obrębie OS bez zbędnego zaśmiecania dodatkowymi aplikacjami. Zgadywanie upss tz diagnostyka drobnych usterek.
Nie pracuje dla Dell.
Optymalizacja systemów w obrębie OS bez zbędnego zaśmiecania dodatkowymi aplikacjami. Zgadywanie upss tz diagnostyka drobnych usterek.
Nie pracuje dla Dell.
Wróć do „Laptopy Dell i Windows 10”