Witam,
nie wiem, jaką kombinacją klawiszy przestawił mi się układ klawiatury ale zamiast enter mam "z" zamiast backspace - "3" zamiast "j" - "-"
Brak natomiast liter : t, r, f, g,h itd,
w ustawieniach jest klawiatura programisty
Proszę o pomoc
pozamieniane klawisze
- AMSO
- Dellmania User
Re: pozamieniane klawisze
Jaki system?
Szukasz sprzętu klasy biznes? U nas znajdziesz laptopy poleasingowe w klasie A między innymi marki Dell. Mamy również komputery poleasingowe tej firmy zapraszamy. My pomagamy zawsze i wszędzie
- AMSO
- Dellmania User
Myślę, że któryś ze sposobów podanych tutaj; http://cybersztuczki.blogspot.com/2014/ ... rze-w.html Ci pomoże
Szukasz sprzętu klasy biznes? U nas znajdziesz laptopy poleasingowe w klasie A między innymi marki Dell. Mamy również komputery poleasingowe tej firmy zapraszamy. My pomagamy zawsze i wszędzie
- AMSO
- Dellmania User
Hmm i cały czas zamias entera jest jakaś literka? Musiałbym to zobaczyć bo ciężko zobaczyć co może być nie tak.
-
pi
- Dellmania UltraUser
- Kontaktowanie:
Dokładnie. Ja bym tu poprosił o zamieszczenie zrzutu ekranu z zakładki Panel sterowania--Język--Zmienianie preferencji językowych.
Przykładowo u mnie to:
Przykładowo u mnie to:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Upgrade i konserwacja laptopów. Modemy wwan.
Optymalizacja systemów w obrębie OS bez zbędnego zaśmiecania dodatkowymi aplikacjami. Zgadywanie upss tz diagnostyka drobnych usterek.
Nie pracuje dla Dell.
Optymalizacja systemów w obrębie OS bez zbędnego zaśmiecania dodatkowymi aplikacjami. Zgadywanie upss tz diagnostyka drobnych usterek.
Nie pracuje dla Dell.
Wróć do „Laptopy Dell Inspiron”