M4600 SSD konflikt
-
ba
M4600 SSD konflikt
Witam mam pytanko mam Dela M4600 kupiłem dysk intel 530ssd i się pojawił problem tzn przy uruchamianiu szatkuje i jest konflikt hd audio i tu pytanie może to być wina dysku (nieszczęsny san-force) czy szukać przyczyny gdzie indziej dodam ze jak wyłączę w biosie funkcje Optimus to jest wszystko ok
-
pi
- Dellmania UltraUser
- Kontaktowanie:
Re: M4600 SSD konflikt
banancz99 pisze:Witam mam pytanko mam Dela M4600 kupiłem dysk intel 530ssd i się pojawił problem tzn przy uruchamianiu szatkuje i jest konflikt hd audio i tu pytanie może to być wina dysku (nieszczęsny san-force) czy szukać przyczyny gdzie indziej dodam ze jak wyłączę w biosie funkcje Optimus to jest wszystko ok
A na innym dysku przy tej samej konfiguracji, ustawieniach nie było problemu? Moim zdaniem to nie wina dysku. Miałem serię 520 i 530 i nie zauważyłem problemów. Optimus jest od "grafiki" więc tam bym szukał przyczyny. Masz certyfikowane sterowniki?
Upgrade i konserwacja laptopów. Modemy wwan.
Optymalizacja systemów w obrębie OS bez zbędnego zaśmiecania dodatkowymi aplikacjami. Zgadywanie upss tz diagnostyka drobnych usterek.
Nie pracuje dla Dell.
Optymalizacja systemów w obrębie OS bez zbędnego zaśmiecania dodatkowymi aplikacjami. Zgadywanie upss tz diagnostyka drobnych usterek.
Nie pracuje dla Dell.
Wróć do „Laptopy Dell Precision”