Pytanie odnośnie portu USB
-
to
Pytanie odnośnie portu USB
Witam, posiadam laptopa Dell Inspirion P6200. Dokupiłem do niego rozgałęznik Usb X4. Obecnie wszystkie porty są zajęte,(klawiatura,myszka,drukarka,modem internetowy). Chciałbym tylko wiedzieć, czy gniazdo USB w lapku nie jest przez to zbytni obciążone, bądź jakiś inny element lapka?
-
Or
- Dellmania User
Re: Pytanie odnośnie portu USB
Podaj dokładną konfigurację laptopa,wtedy będzie można powiedzieć coś więcej,ale już teraz jestem zdania że nie ma to żadnego wpływu. Zależy jeszcze co dokładnie robisz,bo jeżeli grasz i w tym samym czasie coś drukujesz,ściągasz to procesor jest obciążony.
Oryginalne baterie do komputerów przenośnych - www.oryginalnebaterie.com
-
to
Re: Pytanie odnośnie portu USB
Procesor 2x2.13 Intel Pentium, 4GB ram ddr3, 500GB dysk grafika Intel HD. NIe, w gry nie gram, niestety ten laptop kompletnie nie nadaje się do gier;/
Mam jeszcze jedno pytanko, kiedy zakupywalem laptopa, miałem dwa takie same do wyboru, różnica w cenie 100zł, i ten tańszy miał procek 2X2.0 Intel Pentium. Czy mój jest deczko podkręcony do tych 2.13, czy to coś innego?
Mam jeszcze jedno pytanko, kiedy zakupywalem laptopa, miałem dwa takie same do wyboru, różnica w cenie 100zł, i ten tańszy miał procek 2X2.0 Intel Pentium. Czy mój jest deczko podkręcony do tych 2.13, czy to coś innego?
Wróć do „Laptopy Dell Inspiron”