Witam!
Zastanawiam sie nad kupnem laptopa do pracy w AutoCad. Znajomi polecają mi marke Dell - czy ktoś ma doświadczenie z Dellem pracując w AutoCadzie, wybrałem taki model, czy da sobie on rade?!
http://www.kuplaptopa.pl/product_info.p ... VB/XP_3NBD
Proszę o pomoc...
Zakup Laptopa
- DELLMania
- Dellmania Admin
- Kontaktowanie:
Re: Zakup Laptopa
Leon76 pisze:Witam!
Zastanawiam sie nad kupnem laptopa do pracy w AutoCad. Znajomi polecają mi marke Dell - czy ktoś ma doświadczenie z Dellem pracując w AutoCadzie, wybrałem taki model, czy da sobie on rade?!
http://www.kuplaptopa.pl/product_info.p ... VB/XP_3NBD
Każdy notebook marki Dell ma nadawany certyfikat kompatybilności z oprogramowaniem. Notebooki z serii Precision mają z 3DMax itp.
Myślę że Vostro nie ma takich certyfikatów niemniej jednak należałoby się tu kierować parametrami.
Jeszcze zależy co robisz w AutoCadzie. Generalnie jak ma karte graficzną niezintegrowaną to powinien sobie poradzić.
Pozdro
Nie wstyd nie wiedzieć, lecz wstyd nie pragnąć swojej wiedzy uzupełnić.
Obsługa informatyczna firm. IT Company
- DELLMania
- Dellmania Admin
- Kontaktowanie:
Na tej stronie są sterowniki do laptopów marki Dell z wymienionymi certyfikatami do poszczególnych programów. Korzystając np z Precisiona i pracując na 3DMAX można zobaczyć który sterownik jest certyfikowany pod to rozwiązanie. Polecam:
http://support.euro.dell.com/support/to ... ~ck=anavml
Pozdrawiam
http://support.euro.dell.com/support/to ... ~ck=anavml
Pozdrawiam
Nie wstyd nie wiedzieć, lecz wstyd nie pragnąć swojej wiedzy uzupełnić.
-
Or
- Dellmania User
Jeżeli chodzi ci tylko o pracę to uważam,ze ten model jest bardzo dobry. Natomiast poszukaj jeszcze w innych sklepach internetowych,porównaj ceny. Zawsze przed zakupem czytaj opinie,żeby nie zostac oszukanym.
Oryginalne baterie do komputerów przenośnych - www.oryginalnebaterie.com
-
RO
Z tego co się orientuje, na kuplaptopa.pl będziesz miał raczej najtaniej, bo oni zajmują się głównie sprzedażą Della.
-
Or
- Dellmania User
Wiele sklepów internetowych sprzedaje laptopy della,może najpierw poszukaj odpowiedniego modelu dla siebie,po czym podaj jego nazwę na forum. Chętnie doradzimy w tej kwestii:)
-
al
Witam,
potrzebuję kilku opinii i porad dot. zakupu i wyboru laptopa DEll,obecnie jestem użytkowniczką laptopa tej marki, ale jest to mój laptop służbowy,używam Dell Latitude D610. Generalnie jestem z niego zadowolona. Prosze o pomoc chciałabym kupic laptopa z parametrami co najmniej: Core i5;matryca 15,6cala, HDMI, i blutooth. Od razu powiem, że jestem zwyczajnym użytkownikiem:internet, dokumenty,oglądanie filmów i muzyka, bez gier, ale ważne dla mnie, aby laptop "nie zestarzał się" zbyt szybko.Będę wdzięczna za opinie i pomoc, pozdrawiam dellmaniaków i adminów.
potrzebuję kilku opinii i porad dot. zakupu i wyboru laptopa DEll,obecnie jestem użytkowniczką laptopa tej marki, ale jest to mój laptop służbowy,używam Dell Latitude D610. Generalnie jestem z niego zadowolona. Prosze o pomoc chciałabym kupic laptopa z parametrami co najmniej: Core i5;matryca 15,6cala, HDMI, i blutooth. Od razu powiem, że jestem zwyczajnym użytkownikiem:internet, dokumenty,oglądanie filmów i muzyka, bez gier, ale ważne dla mnie, aby laptop "nie zestarzał się" zbyt szybko.Będę wdzięczna za opinie i pomoc, pozdrawiam dellmaniaków i adminów.
-
Or
- Dellmania User
Jeżeli chodzi o zakup laptopa firmy Dell to teraz warto szukać w sklepach internetowych,ponieważ są tam spore wyprzedaże. A co do powyższego klapka,to do jakiej kwoty chcesz go kupić?
Wróć do „Zakup laptopa Dell - forum dyskusyjne”