Pomóżcie! brak polskiego znaku - małej litery "Ć"
-
er
Pomóżcie! brak polskiego znaku - małej litery "Ć"
Nowiutki Dell inspiron N5010 - mam wszystkie polskie znaki typu ę,ą,ł,ś,ź,ż..... - oprócz małej litery Ć- wielka jak widzicie jest. Co mam zrobic - nie działa z Alt, Ctr - z niczym. Czy to jakaś wada?
-
ig
Re: Pomóżcie! brak polskiego znaku - małej litery "Ć"
Potwierdzam też tak mam ale jeszcze się tym problemem nie zainteresowałem. Nie często używam "Ć" - to jest skopiowane
-
Me
Prawdopodobnie macie kartę graficzną ATI Domyślnie skrót alt+C jest używany przez CCC- aplikacja obsługująca grafikę. Wystarczy wyłączyć klawisze dostępu, lub przedefiniowąć ten skrót.
-
Ex
Cześć,
właśnie kupiłem Della i mam ten sam problem, karta/program ATI - brak "ć" i "Ć" (teraz wpisałem z innego kompa). Czy mogę prosić o jakaś bardziej szczegółową instrukcje "tak krok po kroku" bo w tych sprawach to niewiele czaje.
Dzięki, Marek
właśnie kupiłem Della i mam ten sam problem, karta/program ATI - brak "ć" i "Ć" (teraz wpisałem z innego kompa). Czy mogę prosić o jakaś bardziej szczegółową instrukcje "tak krok po kroku" bo w tych sprawach to niewiele czaje.
Dzięki, Marek
- DELLMania
- Dellmania Admin
- Kontaktowanie:
musisz wejść w panel obsługi karty graficznej i zmienić skrót klawiszowy alt+c na coś innego.
Nie wstyd nie wiedzieć, lecz wstyd nie pragnąć swojej wiedzy uzupełnić.
Obsługa informatyczna firm. IT Company
Obsługa informatyczna firm. IT Company
-
Or
- Dellmania User
Karty ATI mają taką przypadłość. Wejście w konfigurację ustawień i zmiana alt+c na inną opcję i nie powinno być problemu. Zresztą w powyższym poście wszystko jest ładnie wyjaśnione.
Oryginalne baterie do komputerów przenośnych - www.oryginalnebaterie.com
-
ma
Tak jak się odznaczy HOTKEYS to wraca nam literka ć i jest wszystko ok
Wróć do „Laptopy Dell Inspiron”