Witam.
Jestem tu nowy i mam problem z instalacja XP na tym sprzecie. Za zadne skarby nie widzi dysku. Zapodalem ze strony sterownik Sata dla V130 i V13 na dyskietke potem wszystkie mozliwosci wyboru i lipa. Mam wrazenie jakby to nie bylo dla tej plyty glownej , moze ktos mnie naprowadzic?
P.S.Przepraszam za brak polskich znakow - poprawie sie obiecuje.
Sterownik Sata do V130
- DELLMania
- Dellmania Admin
- Kontaktowanie:
Re: Sterownik Sata do V130
A w BIOSIE masz ustawione że dysk ma startować z SATA ?
Nie wstyd nie wiedzieć, lecz wstyd nie pragnąć swojej wiedzy uzupełnić.
Obsługa informatyczna firm. IT Company
Obsługa informatyczna firm. IT Company
-
Ma
Re: Sterownik Sata do V130
Przepraszam , że tak pózno odpowiadam - tak mam w biosie ustawiony start z kontrolerem sata.
Wpadłem też na trop jednego problemu : na polskiej stronie błędnie wskazuje mnie po serwis tag na V13 , więc jak znajdę motywację to zapodam stery ze strony jankesów - może faktycznie są błędnie podawane? Co Wy na to?
Xp-eka postawiłem z nośnika od Dell-a ze SP3 i poszło bezproblemowo.
Faktycznie jest błąd na stronie polskiej ze sterami , ale jakieś 3 miesiące temu obiecali iż naprawią temat
Także po długiej przerwie temat został połowicznie załatwiony ( połowicznie , bo nadal inni nie wiedzą skąd je dorwać , a kupować specjalnie płytkę na Allegro za 55 zł ... hmm )
Wpadłem też na trop jednego problemu : na polskiej stronie błędnie wskazuje mnie po serwis tag na V13 , więc jak znajdę motywację to zapodam stery ze strony jankesów - może faktycznie są błędnie podawane? Co Wy na to?
Xp-eka postawiłem z nośnika od Dell-a ze SP3 i poszło bezproblemowo.
Faktycznie jest błąd na stronie polskiej ze sterami , ale jakieś 3 miesiące temu obiecali iż naprawią temat
Także po długiej przerwie temat został połowicznie załatwiony ( połowicznie , bo nadal inni nie wiedzą skąd je dorwać , a kupować specjalnie płytkę na Allegro za 55 zł ... hmm )