Strefa czasowa: UTC + 1
Teraz jest N maja 20, 2012 5:16 am

Propozycje nowych tematów, działów itp.

Jeśli macie jakieś pytania co do działania samego forum Dellmania to jest to odpowiednie miejsce. Informacje jak szukać na forum i jak pisać posty, uwagi co do działania forum.

Re: Propozycje nowych tematów, działów itp.

Postprzez lolek_gd » Pt lut 24, 2012 12:32 pm

Przydałoby się pomysleć, co zrobić aby większość postów nie pozostawała bez odpowiedzi. Bo w tej chwili sens istnienia tego forum jest co najmniej zastanawiający.
dell xps l502x - intel core i5 2.4 GHz - 8gb ram - geforce gt540m 2gb - 500gb hd - windows 7 pro 64-bit
lolek_gd

Postprzez duszek » So lut 25, 2012 9:52 pm

Na wstępie witam i przepraszam za moją dłuższą nieobecność. Muszę przyznać, że miałem wiele ciekawszych rzeczy do robienia niż przeglądanie tego forum, dlatego nie zaglądałem. Dziś poczułem się zobowiązany do posprzątania na forum oraz do poodpisywania na posty na które mogę znać odpowiedź.
Lolek, masz rację, większość postów jest bez odpowiedzi, tak samo jak większość userów forum wchodzi tylko po to aby zadać pytanie, a nie samemu podzielić się wiedzą. Ja rok temu zajrzałem na forum aby uzyskać odpowiedź na nurtujące mnie pytanie, i aby zasłużyć na odpowiedź zostałem na dłużej. Teraz również będę potrzebował pomocy, więc mam zamiar trochę ogarnąć forum.
Na sam początek zamykam i przenoszę nieaktualne już tematy do kosza, oraz tematy na które zostały wyczerpane zamykam, bo oryginalnebaterie miesiąc temu chciał sobie nabić postów (nie wiadomo po co) i odpisywał na masę na tematy w stylu 'jaki kupić komputer' z przed roku czy nawet dwóch.
Dell Studio 1558: Intel Core i7 Q720, ATI Mobility Radeon HD 5470, 4 GB RAM, HDD 500 GB,
Microsoft Windows 7 Home Premium x64 ENG, gwarancja CAR 10.08.2012
duszek
Dellmania User

Postprzez DELLMania » Pn lut 27, 2012 10:35 pm

Witajcie,
forum powstało aby pomóc użytkownikom w rozwiązywaniu problemów. Na początku osobiście wszystkim pomagałem jednak z czasem pytań pojawiało się tak dużo, iż nie miałem czasu udzielać odpowiedzi. Na forum zaczęły pojawiać się osoby które systematycznie odpisywały na posty i pomagały innym użytkownikom np Duszek, Iwona itd. Dziękuję tym wszystkim osobom za wkład w działanie forum. Mam jednak nadzieję że użytkownicy sami będą sobie pomagać w rozwiązywaniu problemów. Inaczej faktycznie nie ma sensu aby forum istniało, forum z pytaniami bez odpowiedzi. Jeśli mogę w jakikolwiek sposób uprościć, ulepszyć, usprawnić funkcjonowanie forum to piszcie gdyż bardzo chętnie tego dokonam, aby każdy kto tu zagląda - zaglądał częściej i aktywniej. W chwili obecnej mamy oglądalność na poziomie 900 osób dziennie. Myślę że to wystarczająca liczba ludzi którzy mogliby pomagać sobie nawzajem.

Pozdrawiam wszystkich i bardzo dziękuję Duszkowi za nieocenioną pomoc.
DELLMania
Dellmania Admin

Poprzednia strona

Powrót do Działanie Forum komputerowego DellMania