Strefa czasowa: UTC + 1
Teraz jest N maja 20, 2012 5:04 am

Witam :)

Witamy wszystkich miłośników marki Dell. Tworzymy tu społeczność Dell. Zachęcamy wszystkich posiadaczy sprzętu Dell do wyrażania swoich opinii, dzielenia się spostrzeżeniami. Na naszym forum komputerowym znajdziecie odpowiedzi na pytania, rozwiązania Waszych problemów z komputerami. Zanim jednak zaczniemy pisać na forum użytkowników Dell - Poznajmy się.

Witam :)

Postprzez zloscinski » Cz sty 19, 2012 2:57 pm

Witam Was wszystkich serdecznie!
Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem laptopa Dell x702 (N series) kupionym w x-k**ie. Z laptopa jak na razie jestem bardzo zadowolony. Niestety jako, że od dawna nie pracowałem na Windowsie robiłem już format dysku 2-3 krotnie. Laptop ma matrycę matową Full-HD, Geforce 555m Optimus, 8GB RAM, Intel core i7 2670QM, do tego chłopaki w sklepie dorzucili 64GB SSD i Windows 7 x64. Przed Dellem miałem Japcoka białego late 2008 ale w tej chwili dopiero doceniam możliwości jakie daje Windows (granie, granie i jeszcze raz GRANIE! :lol: )
To w zasadzie tyle co mam o sobie Wam do zdradzenia a teraz udaję się szukać pomocy ze sterownikami :D
zloscinski

Powrót do Forum komputerowe miłośników marki Dell - Powitanie.